Find produkt her...
 
0
0,00 DKK
Le sultan d`alep

Aleppo sæbe

Aleppo sæberne er kendt som forfædrenes sæbe. Denne sæbe blev udarbejdet for 40 århundrede siden af Mesopotamierne. Født i byen Aleppo i Syrien, opskriften har nok ikke ændret sig siden. Det er under stenhvelvene i den gamle Khan eller Caravanseria, at alchemistens sæbe, masterens hemmeligheder overføres fra generation til generation. Takket være oliernes nærende og blødgørende egenskaber, respekterer Aleppo flydende sæbe den mest følsomme hud og atopisk hud, og hud som der lider af kraftig tørhed.
Aleppo sæberne bliver lavet i Syrien med en blanding af 30% laurbærolie og 60% oliven olie. Totalt udgør oliven og laurbærolien altid 90 % af olieblandingen i sæberne.
Sæben er 100% vegetabilsk, det gør at den kan bruges af alle – også dem med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem). Køb dine Aleppo sæber her hos byFrey.dk.